Regestreringsprogram

Registreringsprogram


Disgen

Disgen är ett släktforskarprogram som utvecklas på ideell bas av medlemmar i föreningen DIS. Föreningen är världens första och största förening för datorhjälp i släktforskningen. Programmet är nu uppe i sin 8:e version.Disgen är lätt att använda för nybörjaren. Det innehåller också finesser som du kan få användning för om du är en erfaren släktforskare. Vill du ta en närmare titt på programmet kan du ladda hem en demoversion: Disgen 8.2d. Släktforskarprogrammet består av 4 olika huvuddelar: Inmating av uppgifter, kontroller av dessa, olika studielägen och slutligen möjligheter att presentera och sprida forskningen.

Årlig medlemsavgift krävs: dels i föreningen DIS + medlemskap i regionförening.


Min släkt

Min Släkt är Sveriges mest använda släktforskningsprogram för Windows. Programmet vänder sig till dig släktforskare som vill skapa lite ordning bland uppgifter om släktingar som du samlat in. Det går att ladda hem och prova MinSläkt innan du bestämmer om du vill köpa en licens (engångskostnad) eller inte. Även utan licensnyckel får du tillgång till de flesta funktionerna i programmet.


Holger

Med Holger kan du enkelt hålla reda på hela släkten - förfäder, förfädernas ättlingar och ingifta. Du kan skriva ut ansedlar, antavlor och släktutredningar – till nytta i forskningen och till glädje för släktingar och andra intresserade. Holger8 hanterar bilder, ett obegränsat antal kan länkas till varje person, och du kan enkelt publicera dina forskningsresultat på Internet med programmets hjälp. Licensnyckel krävs (engångskostnad).


My Heritage

Släktforskning, eller släkthistoria, är en spännande hobby som många miljoner människor i hela världen sysslar med. Hemsidan:http://www.myheritage.se/slaktforskning har som mål att erbjuda de bästa verktygen för forskning i släkt och släkthistoria oberoende av om du är en erfaren släktforskare eller om du är nybörjare och vill se vad det hela handlar om.